Dobra widzę że to nie ma sensu i dziś więc ODWOŁUJĘ. :!:
PIŁKA NOŻNA - GRAMY W NIEDZIELĘ :)
Zwiń
X
-
Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
-
-
Mihau, no właśnie nie wiem co się dzieje. bo jeśli tak będzie to niestety ale wogóle trzeba bedzie sie wypisać bo szkoda miejsce zajmować...Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
No ja niestety odpadam w niedzieleBest ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
Na 90% na stałe odpadamBest ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
Panowie to trzeba coś zdecydować bo bez sensu zajmować dalej miejsce jesli ciągle będziemy odwoływaćOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
heja heja! no wg mnie kiszka po maxie poki co. Nie wiem czy przez wakacyjny okres tak sie dzieje czy co (w sumie gramy w niedziele a weekendy wiekszosc pewnie chce wyjezdzac jak jest pogoda).
Mysle ze jak Kamil wydobrzeje sytuacja sie zmieni bo zawsze bral 2-3 osoby, zawsze!
ja nie w kazda teraz niedziele bede mogl sie pojawiac, ale mysle ze w wiekszosci spoko mozna na mnie liczyc, zawsze moge brac ze 2 osoby jak ostatnio - kulka, szyszke i czasem szymona. a reszta jak? Panowie piszcie co i jak. gracz i pol to wiadomoze moze
pozdrawiam!jo sem janosik! jo sem z gor! ;p
Komentarz
-
-
Mihau, jestem zajesli nas będzie mało to zamiast gry na hali możemy rozegrać grę na boisku (wymiary takie taki jak połowa tamtej hali) otwartym przy szkole które jest nowe. wtedy nas nie bedzie potrzeba 14stu
Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
1. Mihau
2. lukasz3112Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
jeszcze ze dwie osoby i już by można było grać
[ Dodano: Pią 11 Cze, 10 19:31 ]
1. Mihau
2. lukasz3112
3. Gracz + syn
5.Michał
6. Krystian
7. Flacha
postaram sie ogarnąć te boisko do halowej na dworzu przy szkole podstawowejjutro pewnie bede wiedział. myślę, że by to był miły akcent na zrobienie przerwy wakacyjnej.
co Wy na to?Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Aktualna lista:
1. Mihau
2. lukasz3112
3. Gracz + syn
5.Michał
6. Krystian
7. Flacha
UPDATE
Więc gramy o 19.30 ale nie na hali tylko na boisku, które jest za kościołem w Szkole Podstawowej. Cena wynosi 0 czyli gramy za free. Najlepiej by było gdyby jeszcze 3 osoby doszły, bo Łukasz mówi, że 10 osób będzie tam optymalnie.
Komentarz
-
-
josemjanosik, najlepiej parkujcie na przeciwko szkoły podstawowej w wieliszewie przy supermarkecie Topik lub przy samym Kościele. No 8 osób i już jest dobrzeDo zobaczonka jutro
[ Dodano: Sob 12 Cze, 10 20:21 ]
PANOWIE I WAŻNA SPRAWA... JEŚLI KTOŚ MA JAKĄŚ PIŁKĘ TO NIECH JĄ WEŹMIE BO NIE BĘDZIEMY MIELI DOSTĘPU DO PIŁEK. NIECH KTOŚ NAPISZE ŻE BEDZIE MIAŁ BO JEŚLI NIE TO TRZEBA BĘDZIE COS KOMBINOWAĆ...
[ Dodano: Nie 13 Cze, 10 11:52 ]
Panowie wpadłem na pomysł, że mogę kupić piłkę j i najwyżej się zrzucimy po te ok 10zł. Co Wy na to?Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Czekam na decyzję do godziny 15.00 później dzwonię do Flaszki niech kupi coś po drodze.
[ Dodano: Nie 13 Cze, 10 13:11 ]
Piłka ogarnięta...uffale jak ktoś będzie miał to niech weźmie i tak na wszelki wypadek.
[ Dodano: Nie 13 Cze, 10 13:18 ]
Oby tylko nie padało... :|Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
Komentarz